Редактор: e-mail: Кадър бТВСанкциите на САЩ са срам за България, не само

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВСанкциите на САЩ са срам за България, не само
Коментари Харесай

Мика Зайкова: Адвокатите на Пеевски нямат какво да правят в Щатите. Законът Магнитски не подлежи на съдебен контрол

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Санкциите на Съединени американски щати са позор за България, освен за тези, на които са наложени. Въпросните предприемачи са получавали пари по нерегламентиран метод и поръчки, с цел да развият своя бизнес. Помните, господин Христо Иванов сподели нещо доста значимо, че корупцията е танго за двама, т.е. забавно е кой насреща стои. Кой е този, който е взел големите пари, с цел да могат тези хора да работят, тъй като нали и двете страни са отговорни.

Това сподели Мика Зайкова в „ Лице в лице “ по бТВ.

Но желая единствено да припомня на господин Пеевски, че решенията по закона Магнитски не подлежат на правосъден надзор, тъй че неговите юристи просто няма какво да вършат в Щатите. Това е реалност и приключен факт, тъй като преди да вземат решение, минава през доста инстанции, до момента в който стигна до бюрото на президента, който подписва тази заповед. А, американците са проучили доста добре въпроса, сподели още Мика Зайкова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР